Rääkige nüüd, teadjad.. mis asi see on, mis poesalatitele selle.. vastiku, tugeva hapuka..ma ei oska kirjeldada millise täpselt.. aga ühesõnaga SELLE maitse annab?
Kui süüa kodus tehtud kartulisalatit (või makaroni vms) siis on see selline mahe ja mõnus… kui süüa poe-oma, siis on sellel mingi tugev maitse juures, mis mulle üldsegi ei meeldi Mis asi see on ja kas ilma selleta kuidagi ei saaks?
Ps. Jah, tean, et variant ilma selleta saada, on mitte poe-salatit süüa… sööngi väääga harva.. sellesama maitse pärast. Prff.
Need kes poesalateid teevad ei tea ilmselgelt maitsest mitte kui midagi 😀
No aga vaata, mis seal sees on – paksendajad, stabilisaatorid jm. selline jama. Kodus ju ei lisa midagi sellist.
see jama on paljude asjade sees, aga just salatite puhul on maitse selline.. brrrh
Pesuvahend!
uuuh.. selle peale ma ei tulnudki.. iuu 😀