1. Keeda vett.
2. Võta oma presskruus ligi. Lusikas ka.
3. Otsi välja kohvipakk. Tõsta 2tl puru kruusi põhja.
4. Mine otsi köögist lapp, millega kapile pudenenud puruhunnik ära pühkida.
5. Vii lapp tagasi. Loputa ja riputa kuivama.
6. Ära oota päris vee-keemise lõpuni, sest igav hakkab. Lülita kann välja.
7. Vala vesi kruusi.
8. Mine otsi köögist lapp, millega kapile nirisenud vesi ära pühkida.
9. Vii lapp tagasi. Loputa ja riputa kuivama.
10. Avasta hirmuga, et valasid vett liiga kruusi ääreni. Mõista juba ette, mis järgmiseks saab.
11. Haara kapilt presskruusi sõel.
12. Seda tehes pilla oma lusikas maha.
13. Mine pese lusikas köögis puhtaks. Pane kuivama.
14. Tule tagasi sõela juurde. Hakka seda ettevaatlikult kruusi suruma.
15. Imetle sõela vahelt läbi pressivat ja üle kruusi ääre nirisevat kohvivett.
16. Mine otsi köögist lapp, millega kapile nirisenud kohv ära pühkida.
17. Vii lapp tagasi. Loputa ja riputa kuivama.
18. Tagasi jõudes avasta, et unustasid ju uue lusika võtta.
19. Too köögist lusikas.
20. Lisa kohvile suhkrut.
21. Lisa kohvile kondenspiima.
22. Avasta, et pastakas, millega kondenspiima ostnud kolleeg meie nimed sinna pakile kirjutas, annab värvi. Nühi natuke aega oma sõrmedelt musta tinti maha
23. Kui jälle pilgu tõstad, avasta et suhkur+kondenspiim olid ilmselt vee kriitilist piiri veelgi tõstnud ja kohvi voolab mööda kruusi ääri kapile.
24. Mine otsi köögist lapp, millega kapile nirisenud kohv ära pühkida.
25. Vii lapp tagasi. Loputa ja riputa kuivama.
26. Tagasi kruusini jõudes avasta, et asi oli hoopis selles, et kohv nirises ülal-ääres olevast sõela kinnituskohast vms. Viimane 1cm kruusist peab olema tühi. (Ei ole).
27. Lürbi teelusikatäite haaval kuuma kohvi kruusist vähemaks, kuni enam ei leki.
28. Mine otsi köögist lapp, millega kapile nirisenud kohv ära pühkida. Puhasta kruusi põhi ja kapp.
29. Vii lapp tagasi. Loputa ja riputa kuivama.
30. Kohv sai valmis! Enjoy!
Pigem kõlab nagu tööluus 😀
see oli suisa enne tööpäeva algust 🙂
Soovitan teed jooma hakata, poole vähem samme!
1. Pane vesi keema ja loe raamatut taustaks.
2. Pane vesi uuesti keema ja loe raamatut taustaks.
3. Pane vesi uuesti keema ja loe raamatut taustaks.
4. Pane vesi keema ja seisa kannu kõrval.
5. Pane teekott tassi, vala keev vesi peale.
6. Kõnni tassiga oma tuppa ja vala pool tassi värskelt keedetud keevat vett telefoni ja käe peale.
7. Kuivata telefon pükstesse ja jookse samal ajal vandudes kööki.
8. Hoia kätt külma vee all kuni ei tunne seda enam.
9. Kuivata tee laua pealt ära.
10. Tõsta kotike tee seest välja, lase sel mõni sekund niriseda ja lase siis lätaki tagasi tassi.
11. Mine hoia teist kätt külma vee all.
12. Kuivata põrand ära.
13. Mine pese käed ära.
14. Löö tuppa tulles käsi vastu kappi suure kolakaga ära.
15. Naudi jahtunud teed!
Me otsustasime üheskoos sõrmedega, et jääme kohvijoojateks 😛
sul on tegelikult mõned tehnilised apsud sees asjal. (räägin termokruusi omava inimese teadlikkusega).
Järjekord on: 1, 2, 3, 20, 31, 7, 31, 32, 31. 21, 31, 14, 30.
*31-sega lusikaga
*32- oota 1 minut
Kui teed asju õigesti, pole ülejäänud punkte vaja 🙂
Lapi- hetked (kui neid vaja) jäta kõige lõpuks. Sama läbu ei ole mingit vajadust mitu korda koristada.
😀
Näe – poole lühem ju kohe 😀
1. Keeda vett.
2. Võta oma presskruus ligi. Lusikas ka.
3. Otsi välja kohvipakk. Tõsta 2tl puru kruusi põhja.
20. Lisa kohvile suhkrut.
*31-sega lusikaga
7. Vala vesi kruusi.
*31-sega lusikaga
*32- oota 1 minut
*31-sega lusikaga
21. Lisa kohvile kondenspiima.
*31-sega lusikaga
14. Tule tagasi sõela juurde. Hakka seda ettevaatlikult kruusi suruma.
30. Kohv sai valmis! Enjoy!
28. Mine otsi köögist lapp, millega kapile nirisenud kohv ära pühkida. Puhasta kruusi põhi ja kapp.
29. Vii lapp tagasi. Loputa ja riputa kuivama.
🙂
hahaaa, aga toimib ikkagi 😀
selle lapi-osa ma entusiastlikult unustasin 😀
Mõtle aga positiivselt, see lapi edasi-tagasi viimine tegi sportlikult vähemalt Sulle kasu. Päevane liikumisnorm sai juba enne kohvi joomist täidetud.